Over Exclusiva

Exclusiva is totaalleverancier van schoonmaakproducten en is hiermee meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse markt. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam West en het tweede distributiecentrum in Zwolle bezorgen wij de producten van de Waddeneilanden tot en met Zuid-Limburg en België. Als onderdeel van het netwerk van de DHYS-group is Exclusiva actief in heel Europa.

Totaalleverancier van schoonmaakproducten

Dat Exclusiva totaalleverancier is op het gebied van schoonmaakproducten, blijkt uiteraard uit ons assortiment. Dit bestaat uit reinigingsmiddelen, veel verschillende reinigingsmaterialen, machines zoals schrobautomaten en boenmachines en ook uit ons brede aanbod in papier, disposables en onderhoudsproducten. Sinds 2012 is Exclusiva daarbij ook leverancier van werkkleding en bedrijfskleding geworden. Dat Exclusiva daarnaast ook een brede kennis- en service-partner is, komt ook tot uiting in de relaties van Exclusiva. Zo levert Exclusiva aan onder andere:

 • universiteiten en scholen,Exclusiva hoofdkantoor
 • overheid en semi-overheid,
 • facilitaire dienstverleners,
 • winkelcentra,
 • zorgcentra en dienstverleners,
 • horeca en hotels,
 • wasserijen en wassalons,
 • sportcentra en zwembaden,
 • voedingsindustrie,
 • algemene industrie,
 • automotive,
 • leisure en recreatie.

Certificaten

Wij zijn trots op ons bedrijf. Elke dag bouwen we aan een beter Exclusiva. Onze kwaliteit van de organisatie en ons beleid op milieu en gezond en veilig werken hebben we daarom ook geborgd met erkende ISO audits en certificaten. Certificerende instantie TÜV Nederland heeft Exclusiva gecertificeerd en het bedrijf bekroond met een ISO 9001:2015 én ISO 14001:2015 certificaat.

We nemen dit serieus, daarom hebben we ISO 14001 conform de SCCM richtlijnen ingericht. Met ISO 9001 tonen we aan dat onze organisatie voldoet aan alle kwaliteitseisen. ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt door Exclusiva ingezet om een milieubeleid en een beleid op gezond en veilig werken te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

Showroom & Afhalen

Aan de Dynamostraat in Amsterdam-West en de Bohemenstraat in Zwolle bevinden zich de showrooms. In de showroom kunt u naast het bekijken en uitproberen van verschillende producten, ook een goed advies krijgen. Uiteraard kunt u hier ook direct uw producten aanschaffen en meenemen. Betaling is mogelijk met PIN en in contanten. Heeft u een lopende rekening bij Exclusiva, dan kunt u de producten direct meenemen. Als u online uw afhaalorder doorgeeft, wordt de bestelling vast voor u klaar gezet!

Technische service

De technische dienst van Exclusiva werkt vanuit Amsterdam-West en zorgt voor de installatie, reparatie en onderhoud van geleverde apparatuur en machines. Voor een deel gebeurt dit in de werkplaats in Amsterdam, maar veelal ook ter plaatse. De technische dienst en de vertegenwoordigers van Exclusiva verzorgen graag in overleg met u een demo van onze machines.

Covid-19 raakt ons allemaal

We realiseren ons hoe belangrijk hygiëne is, we doen er dan ook alles aan de hygiëne producten op tijd aan te leveren. Door de gestegen vraag naar specifieke producten en de beperkte aanvoer van uit Azië, kan het zijn dat de levertijd op deze producten toeneemt. We vragen hiervoor uw begrip. Door drukte en het werken op afstand vragen we u zoveel mogelijk gebruik te maken van de digitale middelen, website en email.

Hygiëne en veilig werken staan bij Exclusiva voorop

De volgende maatregelen hebben wij daarom genomen:

- De leveringen gaan momenteel niet verder dan de losdeur, de medewerker houdt een afstand van 1,5 meter, ook ter bescherming van uw medewerkers. 
- Onze medewerkers wassen regelmatig hun handen en als er geen kraan voor handen is, wordt er desinfectiegel gebruikt.
- Deurknoppen en pinautomaten worden met regelmaat gereinigd.

Wilt u goederen afhalen?

We vragen u dan ook rekening te houden met de medewerkers op het afhaalpunt.
- Beperk uw wachttijd en geef uw bestelling vooraf door. Dit kan door in de webshop-order, de optie afhalen te selecteren
- Als er toch een wachtrij is ontstaan, houd dan 1,5 meter afstand tot elkaar
- In geval van contant afrekenen, vragen we u te pinnen
- Houdt de actuele richtlijnen van het RIVM aan, voor uw veiligheid en die van de ander

Wast u al met Winner?

Bereik het beste resultaat voor zowel laundry als vaatwas.

  

Winner is goed! Professionele wasmiddelen,
Winner is goed! Uitstekende service,
Winner is goed! Scherpe prijzen,
Winner is goed! Professionele doseersetup,
Winner is goed! Compleet programma,

Professionals in de gehele Benelux winnen dagelijks met deze producten en het Winner doseersysteem.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

Aanmelden voor de nieuwsbrief