EXCLUSIVA RUIMT OP - Bekijk de selectie schoonmaakmachines

EXCLUSIVA RUIMT OP – Bekijk de selectie schoonmaakmachines

We gaan met onze veegmachine door het magazijn en ruimen op! U kunt van deze lenteschoonmaak profiteren: Tijdelijk voeren we hoge kortingen op verschillende schoonmaakmachines. Hoopt u een nieuwe of een refurbished machine aan te schaffen voor uw organisatie? Kijk dan snel of er wat voor u bij staat- we hebben van een type vaak slechts enkele producten beschikbaar.

Onze refurbished producten en occasions zijn uitvoerig getest, hebben nog een gegarandeerd lange levensduur en garantie. Dit is uw kans om topkwaliteit machines voordelig in huis te halen! Het hele assortiment schoonmaakmachines is te vinden in onze webshop onder de tab “schoonmaakmachines”. Bent u nog niet overtuigd? We staan klaar om uw vragen te beantwoorden of voor een demonstratie op uw locatie.

In de webwinkel van Exclusiva vindt u het breedste assortiment schoonmaakmachines van Nederland. Deze machines zijn van ons eigen merk Blue Star, maar ook andere A-merk leveranciers, zoals Numatic of Hefter. Op deze pagina vindt u alle soorten reinigingsmachines voor op de professionele werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan stofzuigers, waterstofzuigers, hogedrukreinigers, poetsmachines, veegmachines, stoom- en tapijtreinigers of luchtbehandelingsmachines. Alle machines zijn bedoeld voor de professionele schoonmaak. Dit betekent dat ze bijvoorbeeld tegen een stootje kunnen. Intensief (dagelijks) gebruik? Geen probleem.

Ook onderdelen en accessoires behoren tot het assortiment, om uw machine perfect te kunnen onderhouden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe pads of borstels voor uw schrobzuigautomaat? Of bent u toe aan een nieuwe accu? Exclusiva helpt u graag te vinden wat u zoekt. 

Waarom kiezen voor een schoonmaakmachine van Exclusiva?

Het schoonmaken van uw professionele omgeving kan veel tijd kosten en is vaak ook lichamelijk belastend. Tillen, draaien, bukken, kracht zetten; het werk kan vaak zwaar zijn. Afwisseling, en natuurlijk het gebruik van de juiste hulpmiddelen is daardoor een verstandig idee.

Schoonmaakmachines kunnen de schoonmaakklussen een stuk gemakkelijker maken, door het gebruik van slimme techniek en aandacht voor ergonomie. Bent u op zoek naar een kwalitatieve schoonmaakmachine? Exclusiva levert al meer dan 50 jaar professionele machines voor de professionele schoonmaak en onderhoud. Wát de taak ook is, er is altijd een machine die aansluit op uw schoonmaakbehoefte. Of u nu een kantoor, school, werkplaats, loods of bus reinigt.

Nieuws categorie├źn

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang alle updates in uw mailbox.

Contact

Dynamostraat 11
1014 BN Amsterdam

Bohemenstraat 1A 
8028 SB Zwolle

Aanmelden voor de nieuwsbrief